Reviews/ervaringen

29 berichten, 3 pagina's 
13-04-2022
Geplaatst door: Carla Basjes

Zonder woorden

Dit hartenkussen geeft woorden voor iets waar moeilijk woorden voor te vinden zijn. Ik gaf dit hartenkussen aan mijn zus, die ernstig ziek is. Er waren geen woorden meer nodig. Ze was heel blij met dit bijzondere en mooie kado. Het verlicht, biedt troost, zachtheid en liefde. Wat fijn dat dit iets is wat je kan geven als er geen woorden zijn.

31-03-2022
Geplaatst door: Maartje

Kussen

Vanmiddag kussen gekregen van het ziekenhuis, ikbener blij mee hij isfijn om op te leunen en hij maakt me vrolijk doorde leuke stof

22-02-2022
Geplaatst door: Lilian Paolin

Boezemkussens UMC Maastricht

Wat een verrassing heden morgen, de kussentjes zijn er!!

Zo mooi en leuk allemaal

Heeeel hartelijk dank namens onze patiënten en de mamma care verpleegkundigen

en uiteraard mezelf .

We zullen ze met zorg uitdelen aan patiënten die ze echt nodig hebben.


Nogmaals hartelijk dank

Lilian
UMC Maastricht

25-01-2022
Geplaatst door: Marian

Alle patiënten die geopereerd worden ivm borstkanker krijgen in ons ziekenhuis van de mammacareverpleegkundige een boezemkussen/hartenkussen mee.
We hebben deze aan kunnen schaffen met geld van de roparun.
Het is een soort steuntje in de rug, een troostkussen en ook de ervaringen die we terug krijgen van patiënten zijn heel positief. Het kussen geeft veel comfort bij vinden van prettige houding en ondersteuning vd arm na operatie

17-01-2022
Geplaatst door: Truus Smit

Boezemkussens Dijklander ziekenhuis

Hierbij een review voor de boezemkussens.In november 2021 mochten wij met subsidie van Roparun 120 boezemkussens bestellen en ontvangen.

De eerste kussens zijn inmiddels uitgereikt. De patiënten, die ze hebben ontvangen waren blij verrast, maar melden ons ook terug dat dit kussen enorm bijdraagt aan hun genezingsproces.

Dat vonden wij erg fijn om te horen en willen wij je hierbij laten weten.

Mocht er in het najaar weer een mogelijkheid zijn, tot subsidie, dan zouden wij hier graag weer voor in aanmerking willen komen.


11-01-2022
Geplaatst door: Kim

Alle patiënten die een operatie krijgen ivm borstkanker krijgen van de mammapoli in 'ons' ziekenhuis een boezemkussen uitgereikt. Deze worden zéér goed ontvangen; een 'hart' onder de riem maar ook zeer prettig in gebruik. Het contact verloopt snel en prettig.

21-12-2021
Geplaatst door: Trudie

Hartenkussen

Dank je wel Miranda, voor de snelle verzending!
Op 5 januari word ik geopereerd. Ik heb agressieve borstkanker. Ik heb veel gehoord over het hartenkussen dus vandaar dat ik deze bij jou heb besteld. Misschien iets duurder dan elders maar wat een heerlijk fijn zachte en kwalitatief goed hartenkussen! Snelle verzending en een lief kleinigheidje zat er ook nog bij.
Ik hoop dat ik er veel profijt van heb en dat we ook snel weer gezond zijn. ;-)
Succes met de verkoop van je kussens.
Groetjes

16-11-2021
Geplaatst door: Ilse

Hart onder de riem

Helaas kregen wij pas geleden het nieuws dat een familie lid binnenkort geopereerd zal worden aan borstkanker. Daarom ben ik meteen opzoek gegaan naar iets wat ik haar kon geven als 'hart onder de riem'. Hierbij sprak ik enkele ervaringsdeskundige die allemaal begonnen over het hartenkussen en hoeveel steun hen dit had gegeven. Meteen besloot ik deze ook cadeau te doen en dankzij de onwijs snelle en goede service is deze nog optijd binnen voor se operatie ook. Hopelijk heeft zij er ook net zoveel steun aan als de andere mensen die ik sprak. Ik vind het zelf in ieder geval een prachtig gebaar, ziet er leuk uit in diverse prints en zou indien nodig (hopelijk niet) zeker weer hier een bestelling plaatsen vanwege de fantastische service.

05-11-2021
Geplaatst door: Marry

Boezemkussen

Voor mijn zus haar 50e verjaardag heb ik als cadeau een boezemkussen gegeven. Het was een geslaagde verrassing want ze wist niet dat het bestond. Ze was er heel blij mee: 'zelfs voor mijn operatie voel ik mijn arm al ontspannen, ik denk dat ik er veel plezier van zal hebben als ik geopereerd ben! Ik ga 't ook doorgeven tegen de andere vrouwen die tegelijk met mij de chemo kregen..' zei ze. Zij blij, ik blij

01-11-2021
Geplaatst door: Ria Koelman

Troostkussen

Beste Miranda, toen er bij mij borstkanker werd geconstateerd in maart 2021 kwam ik terecht in Anna's Inloophuis aan de Zorgboulevard van het ZMC in Zaandam. Daar zag ik een aantal van jouw kussens liggen en kreeg ik uitleg hoe deze te gebruiken. Ze zien er heel aantrekkelijk en leuk uit. Ik dacht meteen die wil ik ook hebben. Twee weken geleden ben ik geopereerd, mijn borst werd geamputeerd en een paar lymfeklieren in de oksel zijn verwijderd. Wat een verrassing toen ik thuiskwam en er een mooie doos op mij wachtte. Mijn man had het kussen besteld, een rode vond ik wel toepasselijk, van heerlijk zachte fleece. Ik ben er heel blij mee, wat een uitvinding TOP ! Echt een aanrader voor dames die deze rotziekte krijgen of al hebben. Het is een goede steun, lekker op de bank en het voelt goed. DANK JE WEL, ik wens je nog heel veel succes met je webshop én vooral gezondheid. Lieve groetjes Ria